Jaarfonds 2018

Met het Jaarfonds werft het Amsterdams Universiteitsfonds jaarlijks onder alumni, medewerkers en vrienden van de UvA, met hun bijdrage worden bijzondere projecten gesteund die zonder aanvullende financiering geen doorgang vinden.

 • Andrew Sandahl

  Helpt u studenten hun grenzen te verleggen? 

  Zonder Amsterdam Excellence Scholarship had Andrew Sandahl de master Biological Sciences niet kunnen volgen. Met de kennis die hij opdoet wil hij de natuur beschermen en diersoorten behouden.

  Lees verder
 • Jan Six

  Helpt u het ware beeld van Palmyra te behouden? 

  Het Allard Pierson Museum bezit het oudste schilderij van de Syrische stad Palmyra. Het panorama toont de archeologische plaats zoals wij deze nooit meer kunnen zien.

  Lees verder
 • Marijke Gnade

  Steunt u de publicatie van de opgraving Satricum?

  Marijke Gnade, bijzonder hoogleraar Archeologie, wil haar onderzoek van de opgravingen in Satricum publiceren. Het boek over de archeologische vondsten zal teksten uit de oudheid in een ander daglicht stellen.

  Lees verder
 • Iconen Jaarfonds

  Over het Jaarfonds

  Met het Jaarfonds werft het Amsterdams Universiteitsfonds elk jaar voor bijzondere projecten die zonder aanvullende financiering geen doorgang vinden.

  Lees verder
 • Kristina Klomp

  Maakt u deze ambitieuze uitvoering mogelijk? 

  Het UvA-orkest J.Pzn. Sweelinck bestaat dit jaar 140 jaar en speelde ‘Der Ring ohne Worte’, de bewerking van ‘Der Ring des Nibelungen’ van Wagner. Het orkest trad op in Nederland en ging op tournee naar Georgië.

  Lees verder