Steun internationaal talent

Studie- en reisbeurzen

Studeren aan de UvA is niet voor iedereen weggelegd. Dankzij de Amsterdam Excellence Scholarship volgen ambitieuze studenten, zoals Mridula Shobinath, een studie aan de UvA en dragen zij bij aan onze internationale studiecultuur.

Mridula Shobinath

‘Ik ben heel blij dat ik een Amsterdam Excellence Scholarship ontvang. Deze beurs geeft mij de kans om mezelf academisch en persoonlijk te ontwikkelen. Ik bouw een netwerk op waarmee ik mijn toekomst kan vormgeven. Na mijn onderzoeksmaster zou ik graag een promotieplaats op het gebied van mensenhandel of mensenrechten bemachtigen. Ik hoop als onderzoeker te kunnen bijdragen aan het stoppen van mensenhandel.’

Mridula Shobinath,
student Social Sciences (onderzoeksmaster) 

Draag bij aan talentontwikkeling en geef internationaal talent een kans.

Kosten van een volledige beurs* voor een jaar: 25.000 euro.

* Een Amsterdam Excellence Scholarship voorziet in de kosten van collegegeld en levensonderhoud. Studenten van buiten de Europese Economische Ruimte betalen het instellingstarief, dat voor een masteropleiding tussen de 13.325 euro en 22.660 euro bedraagt.

Het Amsterdams universiteitsfonds maakt ook andere studie- en reisbeurzen mogelijk. Hiervan kunnen alle UvA-studenten profiteren.

Waarom geven aan reis- en studiebeurzen?

Naast enkele Amsterdam Excellence Scholarships verstrekt het Amsterdams Universiteitsfonds jaarlijks honderden reisbeurzen aan UvA-studenten, zodat zij hun grenzen kunnen verleggen en zich kunnen voorbereiden op een steeds internationaler wordende samenleving.

Zorgt u dat studenten uit binnen en buitenland hun grenzen kunnen verleggen?

 

Gepubliceerd door  Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds

25 april 2017