dhr. dr. J.J.M. (Jochem) Miggelbrink


 • Alumnirelaties & Universiteitsfonds
 • Bezoekadres
  Maagdenhuis
  Spui 21  Kamernummer: 4.02
 • Postadres:
  Spui  21
  1012 WX  Amsterdam
 • J.J.M.Miggelbrink@uva.nl
  T: 0205252067
  T: 0205253300

Jochem Miggelbrink is werkzaam als relatiemanager fondsenwerving bij het Amsterdams Universiteitsfonds. Het Amsterdams Universiteitsfonds is een onafhankelijke stichting gelieerd aan de UvA.

Het Amsterdams Universiteitsfonds is sinds 2007 actief en houdt zich bezig met de ondersteuning van bijzondere activiteiten van studenten, het beschermen van het cultureelerfgoed van de UvA en het bevorderen van de wetenschap binnen de universiteit. Het Universiteitsfonds is ingesteld om fondsen te werven voor doelen waar geen reguliere financiëring voor bestaat. Fondsenwerving voor het Hoger Onderwijs staat in Nederland nog in zijn kinderschoenen, maar er is heel veel potentieel. Het is creatief en uitdagend werk dat veel voldoening oplevert.

Achtergrond
Doctoraal Geschiedenis, Universiteit Utrecht, promotie in 2004 aan the European University Institute in Florence op Schotse soldaten in de Republiek der Verenigde Nederlanden. Sinds 2004 werkzaam bij de Universiteit van Amsterdam.Daarnaast is hij bestuurssecretaris voor de Vereniging Vrienden van de Nationale Opera.

 

Bestuurssecretaris Vereniging Vrienden van de Nationale Opera

 • Geen nevenwerkzaamheden

contactgegevens bewerken bewerk tabbladen