Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

mw. C.E. (Carolyn) Wever

Directeur Alumnirelaties en Universiteitsfonds
Alumnirelaties & Universiteitsfonds

Bezoekadres
 • Spui 21
 • Kamernummer:4.35
Postadres
 • Spui 21
  1012 WX Amsterdam
 • Profiel

  Carolyn Wever is directeur Alumnirelaties en Universiteitsfonds. Alumnirelaties onderhoudt de contacten met de alumni van de Universiteit van Amsterdam en organiseert onder meer evenementen voor en door alumni. Het bureau is tevens het secretariaat van de Amsterdamse Universiteits Vereniging. Het Amsterdams Universiteitsfonds beheert een zeventigtal deelfondsen en keert subsidies uit aan studenten en voor projecten. Daarnaast werft het fonds actief middelen voor onderwijs en onderzoek in de vorm van nieuwe fondsen op naam en bijdragen aan grotere projecten.

  Alumnirelaties en Universiteitsfonds

  Aan de bron van zowel het alumnibeleid als de fondsenwerving staat een databestand met gegevens van ruim 180.000 alumni. Daarnaast zijn ook institutionele relaties en prospects van de Universiteit van Amsterdam in dit bestand opgenomen. Met behulp van deze gegevens kan alumnibeleid worden ontwikkeld en uitgevoerd. De fondsenwerving is een volgende stap, die voortborduurt op de opgebouwde vriendschapsband met alumni.

  Achtergrond

  Na een opleiding documentaire informatie ging Carolyn Wever werken bij een grote uitgeverij waar zij als management trainee een bedrijfskundige opleiding heeft gevolgd. Na werkzaam te zijn geweest bij verschillende kunstinstellingen heeft zij van 1985 vanuit een eigen bureau bedrijven en overheidsinstellingen geadviseerd. Sinds 2003 werkte zij regelmatig voor de UvA waar zij sinds 2006 in dienst is gekomen

 • Nevenwerkzaamheden
  Geen nevenwerkzaamheden bekend